Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/4/2024 19:46:50

Επισκέπτες Online: 469


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο  εξευτελισμός της πολιτικής!!!
01-08-2019
Ο εξευτελισμός της πολιτικής!!!

Ναι. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που νιώθουμε ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο ζωής να εξευτελίσουν όσο μπορούν τους θεσμούς, ώστε να εθιστούμε πλέον στην απαξίωση και να υποταχτούμε στη μοίρα του άβουλου πολίτη, που ό,τι και να κάνει να μη μπορεί να αλλάξει τίποτε, αλλά ούτε και να βρει το δίκιο του τελικά.

Η νέα απόπειρα εξευτελισμού της πολιτικής μας ζωής γίνεται στον Δήμο Λαγκαδά, με προφανή στόχο κάποιοι που θεωρούν το λαό πρόβατα, να εκδικούνται και αυτούς ακόμα τους ψηφοφόρους τους που τους τίμησαν με την ψήφο στις πρόσφατες εκλογές, υποτιμώντας τους στην κυριολεξία με τις πρακτικές τους, και κρύβοντας την αλήθεια. Και εξηγούμαι. Στις 18 Δεκεμβρίου 2018  η  γνωστή από τα έργα και τις ημέρες της «αμαρτωλή  ΔΕΥΑΛ» ανακοίνωσε την απόφασή της για αύξηση των τελών ύδρευσης και ζήτησε την έγκριση του Δημοτικού συμβουλίου. Όμως επειδή υπήρξαν αντιδράσεις από παρατάξεις και τον κόσμο και σε λίγο ξεκινούσε η προεκλογική περίοδος και όλοι νοιάζονταν για την καρέκλα τους, άφησαν το θέμα στα συρτάρια ζητώντας με έγγραφο στις 19/3/2019 (2 μήνες προ των εκλογών): «να μην προβείτε σε ενέργειες για έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. για αναμόρφωση τιμών. (υπογραφή Η. Στόϊος).  Όμως  στις  18 Ιουλίου  2019, μετά δηλ. 2 μήνες μετά τις Δημοτικές εκλογές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουτλιάνος, ρωτά την ΔΕΥΑΛ εάν επιμένει στο να μη παρθεί απόφαση για την έγκριση απόφασης της ΔΕΥΑΛ της 18ης/12/18 για την αύξηση. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ  απαντά ότι δεν συντρέχει πλέον κανένας λόγος να παραμένει ανενεργή η παλαιότερη απόφασή τους (αφού κορόιδεψαν τον λαό και πήραν ψήφο) και ζητά την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, 30 μέρες πριν παραδώσουν στον νέο Δήμαρχο και τη νέα Διοίκηση, δηλαδή να αυξηθούν τα τέλη ύδρευσης και μάλιστα με αρκετά υψηλή αύξηση, που φτάνει στον τριπλασιασμό των ποσών.

Βεβαίως οι εναπομείναντες σύμβουλοι δεν τολμούν να παρουσιαστούν στο διαλυμένο Δημοτικό Συμβούλιο για να αναλάβουν τέτοια ευθύνη, τη στιγμή που σε 25 μέρες θα ορκιστεί η νέα Διοίκηση, και που πιθανόν να έχει άλλο πρόγραμμα αντιμετώπισης του ΧΑΟΥΣ που κληροδότησε η απερχόμενη διοίκηση Καραγιάννη – Τζαγγάνα - Στόϊου, που «έγραψε» πραγματικά ιστορία στα διοικητικά χρονικά της επιχείρησης, συνεχίζοντας το «μεγαλειώδες έργο των προηγουμένων!!!

Θα μας ενδιέφερε πραγματικά να ξέρουμε ποιοι σύμβουλοι θα δεχτούν να ψηφίσουν μια νέα αλμυρή αύξηση, τη στιγμή που η ΔΕΥΑΛ  ταλαιπωρεί τον Δημότη όχι μόνο με τις διακοπές και τις βλάβες, αλλά και την προκλητική σπατάλη νερού, καθώς δεν υπάρχει δρόμος που να μην έχει διαρροή και να μη σχηματίζονται λίμνες νερού μέσα στην πόλη ή να μη καταστρέφεται η οδοποιία εξ’ αιτίας της αδιαφορίας τους, και χωρίς να κάνει κάποιο ουσιαστικό έργο με το χαράτσι του 80% που εισπράττει παρανόμως από τους Δημότες, και τους ακαταμέτρητους λογαριασμούς υδρομέτρων.

Όμως θα μας ενδιέφερε να μάθουμε και την γνώμη της νέας Διοίκησης και του νέου Δημάρχου και τι σκοπεύει να κάνει ώστε να σταματήσει η απερχόμενη διοίκηση να νομοθετεί ακόμα και την τελευταία στιγμή, και μάλιστα με σχετική μόνο και ισχνή πλειοψηφία!!!

 

 

ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

Σύμβουλος Κοινότητας Λαγκαδά
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium